idarejta.blogg.se

Komma bort en stund?

Publicerad 2012-09-28 07:10:15 i Allmänt

Ibland så är det skönt att bara åka iväg och ta det lugnt, liksom. På Herstaviken så har de en massa olika weekend-paket att erbjuda beroende på vad du är intresserad av! Det finns golf-paket, romantiska weekends, natur weekends, lyx weekends, vinter-paket och massa övriga saker! Jag hade nog mest av allt velat åka på en lyx weekend, eller höstmys-paketet! Med lyxpaketet så får man 5-rätters gourmetmiddag(!!) och champagne och annat sånt där lyxigt! Skulle vara så kul att skämma bort sig litegrann och bete sig lite överklass, haha. Alla olika weekend-paket ser så lyxiga och fina ut! Och de har en massa fina bilder på deras hemsida också, så man blir verkligen suktad av att åka! Ibland så tänker jag att det vore skönt att krypa ner i ett bad och bara ta det lugnt hela helgen, men det blir sällan så eftersom jag är hemma och blir uttråkad och rastlös. Tänk om jag hade varit på ett sånt här ställe! Då hade jag garanterat bara tagit det lugnt och verkligen njutigt av allting! Jag skulle vilja ta med min mamma till en sån här grej, för jag har ju ingen pojkvän/flickvän och min mamma skulle nog uppskatta det väldigt mycket! Sen tycker jag ju om att umgås med min mamma också! Hon är helt underbar! Kanske är någonting att satsa på i födelsedagspresent eller julklapp? Känns ju ganska roligt att ge bort en "upplevelse" istället för någon present som inte alls är genomtänkt. Får se hur tät jag är med pengar när tiden väl kommer! Tills dess så kan ni klicka på länken och läsa mer om deras fina weekend-paket! weekendpaket och minisemester

Domäner.

Publicerad 2012-09-27 08:12:41 i Allmänt

Jag har ju tidigare skrivit om one.com och berättat om domännamn och hemsidor. Typ, att om man bara vill ha en cool .se adress till sin blogg så räcker det att skaffa ett domännamn, men om man vill ha en helt egen hemsida så går det också att fixa! Och att det inte alls är så dyrt som vissa tror att det är. Och angående domäner. Om man köper en domän så kan man skaffa jättecoola underdomäner också! Alltså, om du vill ha en egen hemsida som handlar om mode så kan du skaffa domännamn för bloggar på den hemsidan också! Så, om du döper din hemsida till "Minmodehemsida.se" så kan ni blogg heta "Minmodehemsida.se/minblogg"! Smidigt va? Då kan dina kompisar också blogga på din hemsida! Och man kan få email-adresser som matchar hemsidans namn. Så då kan du slippa använda din privata mailadress till sånt! Och som jag har skrivit förut så har de support dygnet runt! Så skulle du behöva hjälp så kan du få det när som helst! Lycka till med din nya domän! :) Klicka här om du vill veta mer!

Jackan

Publicerad 2012-09-27 07:47:24 i Allmänt

Sålde en sån här jacka igår för 80 kronor, hahahaha. Ville mest bara bli av med den för jag har aldrig använt den utan den bara tar plats i min garderob. Inte riktigt min stil på jackan kanske!

Börjar du tappa hår?

Publicerad 2012-09-26 02:11:13 i Allmänt

Min kompis, som är en kille i 26-års åldern, har börjat blivit tunnhårig. Han tycker att det är jättejobbigt såklart, fast skrattar litegrann när folk kallar honom för Plura! Iallafall, det har ju alltid funnits företag och produkter som säger sig kunna motverka tunnhårighet och få nytt och fint hår att växa ut. Det finns faktiskt några produkter som jag har hört jättemycket bra saker om! Toppik heter det och det finns flera olika varianter. T.ex så finns det en styling-behandling som helt enkelt går ut på att fördela hårfibrer över håret, och sen spraya med en spray! Det låter superenkelt, eller hur?! Och jag tror verkligen att det är enkelt att använda. De har även andra produkter som t.ex schampoo som man kan använda för att för att motverka håravfall! Om man inte är nöjd med resultatet man får av deras produkter så har man ändå 30 dagars "nöjd kund garanti" så att du får pengarna tillbaka ifall du känner att det inte fungerade för dig. Det är bara att skicka tillbaka produkten och så får du pengarna tillbaka!

Har bara hört bra saker om toppik, och jag har även hört att det är massa olika läkare och kosmetologer som rekommenderar deras produkter. Många andra företag försöker efterlikna toppiks produkter, men jag tror ändå att det fungerar bäst att köpa "the real deal" så att säga, haha. Så att det är beprövat och man vet vad det är man får för pengarna! Är man rädd för att bli tunnhårig eller om man börjar bli tunnhårig... kolla in deras hemsida!

info om håravfall

Att vara sjuk

Publicerad 2012-09-25 12:12:20 i Allmänt

Jag är sjuk och det är så himla tråkigt. Halsen gör ont och är jobbig. Känns som jag har svalt en tuss med hår som ligger längst bak i munnen och gör ont, haha. Ska dricka lite te och försöka sova en stund nu. Puss!

Boklistan

Publicerad 2012-09-25 12:04:00 i Allmänt

Första vuxenboken jag läste och verkligen gillade: "Slutet på svartsjukan" av Marcel Proust. Jag tror att jag var 13 eller 14 när jag läste den, och jag minns hur fint jag tyckte det var att ta en paus från alla ungdomsböcker! Älskar Marcel Proust även fast böckerna är väldigt jobbiga att läsa med tanke på hur konstigt språket är jämfört med vad man brukar läsa, haha.
 
Bok som förändrat mitt liv mest: Harry Potter! När jag läste den första Harry Potter-boken 1999 så började förvandlingen till en nörd, haha. Det fick mig också att uppskatta böcker mer. Jag var sju år gammal och tyckte att magi var det coolaste som fanns. Minns att boken tog mig jättelång tid att läsa för att det var en av de första böckerna jag läste som hade fler än 40 sidor, haha.
 
Bok jag tycker är överskattad: Johanna Thydells "I taket lyser stjärnorna". ALLA läste den när jag gick i sexan/sjuan och jag tyckte att den var så himla dålig. Jättefin story och allt, men den fungerar inte alls för mig. Tycker inte om sättet hon skriver på.
 
Författare vars böcker jag försöker gilla men inte lyckas med: Johanna Thydell. Måste säga det, haha. Har läst både boken jag skriver om ovan, och "det fattas en tärning", men jag klarar verkligen inte av det. Jävla skitböcker ärligt talat!
 
Klassiker jag hävdar att jag läst men aldrig tagit mig igenom: Tror inte jag har nån sån... Brukar inte hävda att jag läst saker som jag inte gjort, haha.
 
Författare vars böcker är underskattade: Johanna Nilsson. "Flickan som uppfann livet" läser jag ungefär en gång om året! Bara för att den är så jävla fin och helt underbar. "Robin med huvan", "konsten att vara Ela", "de i utkanten älskande" och "pojken som botade sömnen" är hennes bästa böcker! Tycker inte alls om hennes böcker från 2006 och framåt. De äldre är bäst!
 
Jobbigaste bok jag läst: "Tre veckor" av Birgitta Bergin. Jag läste den bara för att mamma brukar få hem ett par recensionsexemplar av olika böcker varenda månad. Seriöst, de flesta meningar var 3-4 ord långa och den var så töntig och jobbig att läsa! Känns som att hon bara är nån rik moderat-tant som har gett ut en bok. Läser helst: Haruki Murakami, för det är så fint med hans konstiga världar och små detaljer.
 
Önskar att jag läste mer: Av allt! Skulle vilja läsa "the hunger games", eftersom filmen är så JÄVLA bra! Men först vill jag läsa "Battle Royale", för det har jag pinsamt nog inte gjort! Bästa barnboksförfattaren: Roald Dahl. "James och jättepersikan", "Kalle och chokladfabriken", "fantastic mr fox", "Matilda" och "häxorna". Älskade de böckerna som liten, och älskar de än idag!
 
Gillar jag inte längre som jag gillade förut: Hästböcker, haha. Var med i pollux hästbokklubb och läste jättemycket hästböcker! Gärna lite spännande som handlade om spöken och sånt!
 
Roligaste bok: Läser inte så många "roliga" böcker, men det är nog "Liftarens guide till galaxen". Älskar det så mycket att jag döpte en stad till "Magrathea" på minecraftservern jag spelar på! *cool*
 
Bok som berört mig mest: Förutom Harry Potter så är det nog serien om "syskonen Baudelaires olycksaliga liv" av Lemony Snicket. Seriöst, kommer aldrig att kunna förklara hur mycket de böckerna har betytt för mig, haha. Eller typ "Hon går genom tavlan, ut ur bilden" av Johanna Nilsson. Den boken var mitt liv när jag gick i sjuan! Har läst den säkert 5-6 gånger!
 
Recencera din senast lästa bok: "1Q84" av Haruki Murakami. Alltså, jag älskar Haruki Murakami och har aldrig läst en dålig bok av honom, men den här boken är inte alls lika bra som många av de andra böckerna han har skrivit. Men ändå läsvärd! Ska snart ta mig i kragen och läsa uppföljarna i serien också.

Om att behöva en assistent

Publicerad 2012-09-25 03:04:17 i Allmänt

Assistansförmedling hjälper er att hitta rätt assistansbolag! Ett som passar just era behov. De är väldigt professionella och de matchar er endast med assistansbolag som är seriösa och har blivit rekommenderade av assistansförmedling! Nu låter det här lite som att jag är en dator som skriver, haha. Men det är så svårt att skriva om seriösa saker utan att låta lite proper och gammal! Iallafall, jag tycker att ni borde kolla in assistansförmedling.se om ni behöver hjälp med att byta! Det är helt gratis och man kan gå in på deras hemsida och fylla in en intresseanmälan. Supersmart och bra! Jag har en kompis som sitter i rullstol, och han behöver assistans så fort han ska göra någonting, och det är inte alltid han är nöjd med sina assistenter. Ibland är de oseriösa och svåra att ha att göra med. När han skulle ta studenten så bestämde rektorn att han inte kunna "springa ut" samtidigt som sina klasskompisar, med tanke på att det var en stor trappa där de skulle springa ut, men en av hans assistenter hjälpe honom och till slut så fick de rätt mot rektorn. Att tvinga någon att springa ut på ett annat ställe pågrund av att de är för lata för att fixa det... inte okej! Det är kul att han hittade en bra assistent som tog det hela seriöst och verkligen stod upp för honom! Om ni vill ha såna bra assistenter (kanske inte just hjälper med det, haha, men underbara människor som vet vad de sysslar med) så rekommenderar jag att gå och läsa 
mer om assistansersättning

Fin kväll

Publicerad 2012-09-25 02:54:25 i Allmänt

Har fortfarande problem med att lägga in bilder i inläggen, men de här små instagram-bilderna fungerar utmärkt! Det här är från när vi var på världens bar för några veckor sedan. Älskar alla mina kompisar! Den kvällen var fin, precis som alla andra kvällar med dem. :)

Om att låsa sig ute

Publicerad 2012-09-24 21:03:12 i Allmänt

En gång så råkade jag låsa mig ute. Vi hade en ytterdörr som alltid är låst, förutom när man liksom pillar in låskolven. Fast det gjorde vi inte. Och så råkade jag smälla igen ytterdörren utan att kolla att jag hade med mig nycklarna. Det var inte så genomtänkt... Iallafall, jag var typ 10 år gammal så jag var ju inte så himla smart att jag gick över till någon granne och lånade telefonen så jag kunde ringa mamma eller nåt. För ni vet, att när jag var ung så hade vi inga mobiltelefoner! Utan jag gick och försökte få upp någon av källardörrarna... Slutade med att jag tog sönder en källardörr, haha. Det blev en dyr historia. Hade varit mycket smidigare att bara ringa en låssmed som kunde komma och hjälpa mig. Men som sagt var... ingen hjärna, ingen mobil, inga pengar. Nästa gång jag låser mig ute så ska jag bara acceptera det faktum att det är mycket smidigare och bättre att ringa en låssmed istället för att försöka ta tag i problemet helt själv. Det är mycket billigare att ringa en låssmed istället för att ta sönder en hel dörr, haha. Hoppas dock att jag slipper låsa mig ute fler gånger.... Speciellt på vintern, haha. Nu bor vi visserligen inte i hus längre, och nu har jag en mobil så att jag kan ringa mamma (som har en nyckel) ifall det skulle hända, men jag tänker tillbaka på gången när jag tog sönder dörren och bah "mmm nästa gång ska jag ha en bättre plan". Så om mamma inte svarar... så ringer jag en låssmed, haha. DEAL!
en bra låssmed i Danderyd

Böcker

Publicerad 2012-09-24 20:56:46 i Allmänt

Sådär, nu kan jag äntligen infoga bilder! Dumma blogg som ska krångla, haha. Tänkte iallafall tipsa om 3 böcker jag har. Populärmusik från Vittula - får mig att tänka på min barndom! Inte för att jag är uppvuxen i Pajala eller nåt, utan bara för att vi älskade den här boken (och filmen) när vi var små! Och Johanna Nilssons Jag är leopardpojkens dotter..... Vill tipsa om att INTE läsa den, haha. Alla andra böcker av Johanna Nilsson är underbara, men den här är inte alls bra. Och lyssnerskan av Tove Jansson. FINT JU

Kanske borde testa GI-metoden?

Publicerad 2012-09-22 04:00:44 i Allmänt

Jag har funderat på att testa på GI-metoden. Det ska tydligen vara ett bra sätt att minska sin vikt på! Bli nyttigare och smärtare liksom, haha. Jag har läst en massa fördelar och nackdelar med GI-metoden, och den bästa fördelen för mig skulle nog vara att man får mer energi! Den sämsta nackdelen skulle nog vara att man ska äta regelbundet, haha. Jag är så himla dålig på det! Oftast så äter jag inte ens frukost, men de senaste veckorna så har jag ätit müsli och soygurt, eller en macka till frukost! Bra jobbat! Även fast mackor kanske inte är det bästa att äta. Om man kombinerar GI-metoden med motion så minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, samtidigt som risken för diabetes minskar! En av sakerna som jag tror kan vara svårast med GI-metoden (eller vilken metod som helst om man vill gå ner i vikt) är att sluta äta socker. Jag dricker läsk typ hela tiden, och jag älskar sötsaker! Även om jag inte äter så mycket godis eller så. Man får äta hur mycket fisk och skaldjur man vill med GI-metoden! Och det är ju helt underbart! Ägg är också okej! Tänk er att behöva vara utan lax, eller äggmackor med räkor! Åh, cruel life. Haha, känns nästan som att jag har övertalat mig själv till att testa på GI-metoden nu, eftersom det bara finns fördelar! Behöver inte gå ner så mycket i vikt, men skulle helt klart må bättre om jag fick mer energi och inte var så himla trött hela tiden! Om jag testar så kan jag skriva om det senare! Har någon här testat GI-metoden? Hur fungerade det? mer om GI här

jinx

Publicerad 2012-09-22 03:51:29 i Allmänt

"Visste ni att förr i tiden begravde man självmördare vid vägskäl? Kanske var det för att hindra sorgsna spöken från att hitta tillbaka hem"

Om att ha bättre tv-kanaler

Publicerad 2012-09-21 21:29:36 i Allmänt

Vi har inte så många tv-kanaler hemma, och det suger ganska mycket! Vi har bara det vanliga basutbudet liksom. Det är ingen som kollar så jättemycket på tv hemma hos oss på grund av det. Det är ju inte så kul att sitta och kolla dokumentärer på svt varje dag... Jag funderar på att tvinga mamma att skaffa ett abonnemang på viasat! De har ett så himla bra utbud! De har ungefär 5 premiärer i veckan, och det är ganska fett! Den kanalen jag saknar mest, som man kan få via viasat, är cartoon network! Jag ÄLSKADE cartoon network när jag var liten! Nu för tiden så ska tydligen inte CN vara lika bra, men de sänder nog adventure time ju! Jag älskar adventure time! Skulle vara så fint att kunna se det på teven istället för att behöva kolla avsnitt på youtube med kass kvalité, haha. Åh, ska prata med mamma imorgon om att skaffa viasat! Vill verkligen ha bättre tv-kanaler :( 
Här är viasats hemsida! Puss!

Fin kväll

Publicerad 2012-09-21 21:22:06 i Allmänt

Igår så var jag på dubbeldejt med min kompis Kajsa. Det gick asbra och var asfint! Den här bilden tog hon på vägen hem när vi cyklade, haha. Hon retar mig för att jag inte kan cykla. Är så rädd enda sedan jag och min kompis cyklade omkull en gång! Idag har jag varit med Kajsa också. Pizza + film + Kajsa = ♥

Om sommarstuga och tak

Publicerad 2012-09-20 03:12:52 i Allmänt

Jag har varit och kollat på lite sommarstugor och sånt. Det skulle vara så himla fint att ha ett litet hus att åka till på sommaren. Bara ta det lugnt, plocka blommor, läsa böcker och sånt! Vi hittade ett hus som var jättejättefint! Låg bara några mil utanför staden jag bor i, och det var nästan helt perfekt! Fint kök från 50-talet, träplankor, en liten fin trädgård och sånt där! Det enda dåliga med huset var taket. (och prislappen, haha) Ingen av oss har så stor erfarenhet när det gäller att lägga tak eller sådär, men nu har jag hittat en hemsida där man kan få hjälp med det! Spelar ingen roll om man vill lägga taket själv eller ta hjälp utav ett proffs! De kan hjälpa med takberäknare, produkter och hjälp! Jag har tittat lite i katalogen (man kan hitta den på deras hemsida) och jag trodde ALDRIG att jag skulle bli så intresserad av tak, haha! Jag önskar verkligen att jag får den där jäkla sommarstugan snart så att jag börja fixa med den! Om ni behöver hjälp med tak så finns hemsidan 
här!

dagens outfit

Publicerad 2012-09-20 03:07:49 i Allmänt

En dagens outfit-bild som inte är helt dagsfärsk! Kavajen är från H&M, kjolen var en gåva, tröjan är från min allra första (!!) Håkan Hellström-konsert! Augusti 2005. ♥

Ska du flytta?

Publicerad 2012-09-19 00:07:10 i Allmänt

När jag flyttar hemifrån så vill jag inte behöva bära allting själv... Jag har ganska mycket saker, och så har jag flyttat en massa gånger de senaste åren! Jobbigast var när jag inte hade någonstans att bo, och alla mina saker var tvugna att bo i ett källarförråd i Finspång, haha. Hade en resväska som jag hade en massa kläder i, haha. Det var allt! Skitsamma iallafall, jag har hittat en hemsida där man kan leta upp flytt-firmor och sånt! Städ-firmor om man nu vill ha det, hantverkare och massa sånt! Så himla smidigt! Hoppas verkligen att jag slipper flytta alla mina saker själv, haha. Det är nog ganska värt att ta kontakt med en flyttfirma då! Tänk dig att bara behöva packa sakerna, och så kommer någon annan och hämtar allting och lämnar av det på det nya stället! Jag är så rädd om alla mina saker också, så jag vill verkligen att folk är rädda om dem! Inga repor i mina gamla vintage saker, haha. Så, om ni letar efter en flyttfirma (vilket ni borde göra om ni ska flytta) så är den här sidan jättebra!
Här är hemsidan! :)

hemliz

Publicerad 2012-09-18 21:44:31 i Allmänt

Idag har jag inte gjort så mycket. :P Imorgon ska jag och några kompisar hitta på en hemlig sak! Höhö. Ska bli spännande. Puss!

Cafe bar

Publicerad 2012-09-18 00:15:16 i Allmänt

Det finns ingenting som är så fint som att börja dagen med en stor kopp kaffe! Tänk om man hade en egen, lyxig kaffemaskin hemma! Det vore drömmen. Att få börja varje dag med en latte! Just nu använder vi en perkulator för att göra kaffe i, och det tycker jag om väldigt mycket också! Det blir mycket godare än kok-kaffe tycker jag. Eller snabb-kaffe, haha. Den här hemsidan levererar kaffe-grejer till olika företag. Spelar ingen roll hur stora eller små de är! Så jävla fett! Jag vill ha ett företag när jag blir stor, och då skulle det kännas jättelyxigt att ha en egen sån där kaffemaskin! På min mammas jobb så har de en sån kaffemaskin och jag brukar följa med henne till jobbet ganska ofta bara för att kunna smaka, haha. Ibland så tar jag den varma chokladen, för den är också helt underbar. Men kaffet smakar så himla bra med en sån maskin!

<3

Publicerad 2012-09-18 00:07:00 i Allmänt

Min bror: Vad heter sjukdomen som gör att man glömmer bort saker? Jag: Det har jag glömt bort.

The dictator

Publicerad 2012-09-17 20:42:19 i Allmänt


Här kan filmen köpas: The Dictator Alla har pratat om att the dictator är jättebra och att jag borde se den! Har precis tittat på trailern och den verkar jättebra! The dictator har nu släppts på dvd och blu-ray! Ska tvinga min brorsa att köpa den. :D

Hemma igen!

Publicerad 2012-09-17 20:41:01 i Allmänt

Nu har jag åkt hem från Karlstad! Det känns lite sorgligt, men ändå skönt att komma hem efter att ha varit borta ett tag! :)

Filmer och serier

Publicerad 2012-09-17 01:54:19 i Allmänt

Jag tycker att viaplay är så himla smidigt. Jag ser väldigt sällan på tv, men tycker ändå om att titta på serier, och det är så bra att man kan se vad man vill när som, liksom! De har ett jättestort utbud med olika filmer och serier. Typ lost, sex and the city, och en massa sport! Är inte så intresserad av sport, men förstår att folk som är det tycker att det här är jättebra! När jag flyttar hemifrån så kommer jag antagligen inte att ha en tv, men har man dator och internet så kan man ju ändå se på vad man vill! Så himla bra! Och jag har alltid varit såhär att jag inte kommer ihåg när en serie sänds, så jag missar dem alltid om jag måste se på tv. Så det är skönt att bara kunna sätta sig vid datorn och se på sin favoritserie/tv-show när man vill! :)
Klicka här för att komma till viaplay!

Linser och sånt!

Publicerad 2012-09-17 00:12:00 i Allmänt

På den här hemsidan kan man handla linser väldigt billigt! Frakten är gratis och alla produkter är säkra! Yay! Jag skulle vilja testa att ha linser eftersom jag går runt med glasögon JÄMT! Testade linser när jag var 13, men klarade inte av att peta in linsen i ögat. Men nu skulle jag vilja testa igen, så att jag kan vara fab och fashion ibland, haha. Det finns massa olika sorters linser, och jag är inget proffs på såna där saker, men jag har hört att endagslinser är bra, så det skulle jag vilja testa! De har väldigt billiga linser så när jag får pengar kanske jag borde satsa på att skaffa linser... Är trött på att inte kunna ha uppsatt hår utan att se ut som en bibliotikarie, haha. Det finns linser som man ska ha dygnet runt i en månad! Det låter lite läskigt, så jag skulle nog hellre köpa dagslinser!

Sabrina!

Publicerad 2012-09-16 22:04:19 i Allmänt

Älskar Sabrina tonårshäxan! Ville bara säga det, höhö. Salem är helt underbar ♥

Utbildningar!

Publicerad 2012-09-16 21:18:31 i Allmänt

Jag tycker att det skulle vara kul att bli spårvagnsförare! Och jag hittade en hemsida där man kan söka efter utbildningar! Kollade direkt upp vad som fanns i Norrköping, och guess what?! - Spårvagnsförare! Haha. Hemsidan är jättebra för de har en massa olika alternativ och den är lätt att navigera på. Man kan även se hur mycket folk tjänar som spårvagnsförare (eller vad du nu vill gå för utbildning) så det är bra! Sen så har de övrig statistik, typ att i Stockholmsområdet så får de ungefär 12 nya förare per år, och i Göteborg så får de typ 40-50 nya spårvagnsförare per år! Så det är bra att man kan kolla upp hur många nya de anställer beroende på vilket område man bor i!

Och så kan man även se hur hård konkurrens det är i just det arbetet man vill jobba med! Har suttit och kollat upp olika yrken på deras hemsida ett tag nu, haha. Fastighetsmäklare kanske vore någonting för man verkar tjäna väldigt bra... Ta en titt på hemsidan! Kanske hittar du nån utbildning som passar dig! :D

Klicka här för att kolla!

Buss/bil/ben

Publicerad 2012-09-15 02:31:57 i Allmänt

Jag har åkt bil så himla mycket de senaste dagarna! Så smidigt att slippa ta bussen eller gå, men samtidigt så dåligt mot miljön. *suck* men vad ska man göra när man ska åka så långt och busstiderna inte passar? :-)

Gatupratare och fina saker!

Publicerad 2012-09-15 02:22:05 i Allmänt

 
På rolluppiraten så har de en himla massa roliga saker! 
T.ex en himla massa fina gatupratare! När jag blir stor (lol, större!) så vill jag ha en egen butik, och då MÅSTE jag ha en sånhär utanför! Skulle rita en massa roliga memes på den så att folk var tvugna att komma in och handla i min butik, haha. 
 
De säljer också rollups! Kan komma på 10000 olika rollups som jag vill ha! Tänk er med spice girls eller laakso! Eller kanske en på sig själv, om man känner sig lite ego? Haha. Skulle lätt ha en sån på mig själv där jag ser jätteläskig ut och stirrar som en tok, och sen ställa in den i toaletten, haha. Dålig humor....
Men de är så fina så de passar liksom in överallt!
 
Min kompis sa att hon ville ha en med mumin, och jag tror att det också skulle vara jättefint! Kanske nåt att satsa på i framtiden? Skulle kunna tänka mig att ha en sån eller en gatupratare till min lägenhet, när jag skaffar en, haha. Tycker att det är så fint och mysigt!

my gods

Publicerad 2012-09-15 01:09:45 i Allmänt

Tycker att det här skivomslaget är så himla fint! På halloween 2008 så var jag sminkad precis som Markus Krunegård på det här omslaget, åhåh. Det var en fin kväll förutom att en kille spydde på mig! 

Bubbleroom!

Publicerad 2012-09-15 01:00:59 i Allmänt

Bubbleroom är en så himla bra hemsida tycker jag! De har så stort utbud med många olika klädesplagg och märken. Hittade en klänning som jag tycker är så himla fin! Grön är verkligen världens bästa färg. Mums!

De har så många olika sökfunktioner så det är jättelätt att hitta det man letar efter! Bara att klicka på t.ex. "klänningar" > "festklänningar" och så kan man söka efter färg och så! Tycker också om deras REA jättemycket för de har så himla många saker på REA, och priserna är så sjuuuukt bra! Jag handlar väldigt sällan dyra kläder utan tycker verkligen om att fynda och känna att jag har SPARAT pengar, och på bubbleroom så kan man hitta billiga, men skitsnygga kläder i bra kvalité! Hellre det än att gå till nån lågpriskedja och köpa en blus för 199 kronor som går sönder direkt och har sneda sömmar. Så, bubbleroom är mitt tips idag! Speciellt klänningen på bilden som heter "diks dress" och är från Vila!

 

Klicka här för att komma till bubbleroom!

Ett fynd

Publicerad 2012-09-14 18:45:02 i Allmänt

Måste bara visa ett av mina fynd! Hittade den här teburken på Erikshjälpen för 10 kronor, och nu står det i köket och ser fin ut! Älskar tunnelbane-motiv/kartor och sånt!

Spice girls

Publicerad 2012-09-14 18:42:13 i Allmänt

Jag har redan börjat tänka lite på halloween. Jag vill så gärna vara Baby Spice, så jag försöker övertala mina kompisar att gå med mig som spice girls, haha! Alltså, Mel B med leopard och afro, Geri med rött hår och sin UK-klänning, Victoria i nåt sexigt och Mel C i sport kläder. Så perfekt! ♥

Vill du tjäna pengar på guld?

Publicerad 2012-09-14 18:39:07 i Allmänt

En sak som man ser väldigt mycket reklam om nu för tiden är att sälja guld! Man kan sälja gamla halsband, ringar, andra smycken och sånt och tjäna ganska bra på det! Det går superfort och är jättesmidigt! Man får betalning inom 24 timmar efter att de har värderat guldet, och allting är försäkrat! Så man behöver inte oroa sig över att bli lurad eller så. Så himla bra! Man går in på Guldpaket.se och beställer efter ett guldpaket som man använder när man skickar guldet till dem. På så vis är det väldigt säkert att skicka grejerna! Och man kan beställa hem ett guldpaket när som helst. Spelar ingen roll om det är klockan tre på natten - beställ när som! Det tar ungefär ett dygn att få hem paketet, och sen är det bara att samla ihop guldet och skicka iväg det och tjäna massa pengar! Ett tips för er som har mycket guld, men inte lika mycket pengar, haha!
 
 
Klicka här för att komma till guldpaket.se

Fyndat second hand

Publicerad 2012-09-14 02:09:28 i Allmänt

Den här lilla kaninen köpte jag på erikshjälpen för 15 kronor typ förra året! Jag är så himla nöjd över den! Jag vet inte riktigt vad den har används till, men jag ställer sminkborstar osv i den. Den är också ett bra exempel på fina och personliga saker man kan hitta second hand!

Om hår och silverschampoo!

Publicerad 2012-09-14 01:54:31 i Allmänt

När man som jag bleker håret väldigt mycket, så blir det väldigt slitet! Plus att det kan vara svårt att få en fin ton på håret, utan att det blir gult. För att få bort gula toner i håret så kan man använda silverschampoo. Det finns ett silverschampoo som jag alltid använder, och det är det här schampoot! Man tar en klick i handen, masserar in det i hårbottnen och låter det sitta i håret ett tag. Om det sitter för länge så kan håret få en blå/lila ton, så man får se till att inte låta det sitta i för länge! Sen kan man använda silverbalsam också! Det har jag aldrig testat, men min kompis Andrea använder det och hon tycker att det är väldigt bra! Det finns inget fulare än folk som bleker håret och får det gult. Silverschampoo är the love of my life! <3 Och se för guds skull till att åtminstone använda något bra balsam, för att bleka håret sliter så himla mycket!
Här kan ni hitta silverschampoo och andra hårprodukter till ett förmånligt pris!

Minecraft

Publicerad 2012-09-14 01:54:13 i Allmänt

Mitt favoritspel är minecraft! Om man ska förklara minecraft snabbt för någon, så är det ett spel där man bygger saker med fyrkantiga klossar, haha. Det låter ganska lame, men det är ett helt underbart spel! Man kan slå sönder ett träd, göra om trädet till plankor, göra om plankorna till pinnar, och bygga saker! Det finns liksom ingen gräns för hur långt man kan gå! Man kan bygga vad som helst! Jag håller på att bygga en medeltida stad just nu, och bilden ovanför är ett exempel på vad någon annan har byggt och jag blir så inspirerad av den bilden! Vem vill inte ha en häststaty liksom?

Att prata om sex och sexleksaker.

Publicerad 2012-09-14 01:43:30 i Allmänt

Att köpa sexleksaker kan vara väldigt pinsamt, men vad är det att skämmas över egentligen? Att vara öppen med sin sexualitet är ingenting konstigt! Nu förtiden så finns det ju sexleksaker som passar alla, och det är så coolt tycker jag! De finns i alla möjliga former och färger, och med speciella finesser! Och nu för tiden så behöver man ju inte gå in i en sexshop mitt i stan för att handla erotiska prylar! Det går lika bra att beställa från internet - om inte bättre! Det är väl oftast billigare, frakten är snabb och paketen är väldigt diskreta! Det är inte direkt så att det står "DILDO" över hela paketet, haha.

Jaja, vart var det jag ville komma? Just ja, jag har kikat runt lite på internet efter en bra shop med erotiska prylar, och hittade en som jag ville tipsa om! Min kompis har en "Jelly Belly Soda" och hon sa att den var jättebra! Jag är inte lika.... umm... erfaren av sexleksaker, men det känns bättre när vänner tipsar om leksaker som de har en bra erfarenhet av, än att jag ska lita på någon random annons i en tidning. Och en sak som jag tycker är roligt med sexleksaker är att det är så många som har så himla roliga och sköna namn! T.ex. "Red Rainbow Dong". Tycker att det gör det så mycket roligare än ifall de hade hetat typ "dildo 1" och "dildo 2", haha.

Nu har jag ju aldrig skrivit om sex i min blogg förut, men jag tycker att det är någonting som man bör kunna prata öppet om! Så, köp en dildo och ha det kul! Och skäms inte!

 

Här kan ni hitta
erotiska leksaker från Amorspilar!

Skorna

Publicerad 2012-09-13 21:58:35 i Allmänt

De här skorna köpte jag på en loppis för 50 kronor. De var lite för små, så jag bestämde mig för att sälja dem på tradera. Tillslut sålde jag dem för 440 kronor! Woop woop! Älskar att handla saker billigt och sen sälja det, haha. Visste ju redan när jag köpte dem att jag skulle få mer för dem, eftersom det är ett par dr martens! Men att jag fick så mycket var en trevlig överraskning! :)

Nymobil och iPhone 4s!

Publicerad 2012-09-13 21:51:06 i Allmänt

På nymobil.se så kan man köpa billiga iphone 4S med telenor/3! Hade jag inte redan varit nöjd med min iphone 4, och varit bunden till halebop, så hade jag lätt satsat på det! Brukar alltid vara lite rädd för att bli lurad när det gäller såna saker, men nymobil.se verkar jättebra! Där kan man också laga mobiler om de har gått sönder, eller köpa snygga mobilskal! Tänk att köpa en finfin iphone och samtidigt kunna beställa en massa skal till dem! Här har jag tipsat om deras fina mobilskal! Så, jag tipsar verkligen om nymobil! :)  
klicka här om du vill kika in deras hemsida!

En till second hand klänning!

Publicerad 2012-09-13 21:11:18 i Allmänt

Här är en annan klänning jag har köpt second hand! Jag älskar den, och det är den enda långklänningen jag har! Klänningen på väggen har jag fått från en kompis som tröttnade på den. Älskar att få kläder, eller köpa kläder second hand, istället för att slösa en massa pengar på nyproducerat skit! Den här klänningen kostade 65 kronor, om jag inte minns fel! :)

Klänning

Publicerad 2012-09-13 20:58:57 i Allmänt

Den här klänningen är en av mina absoluta favoritklänningar! Jag köpte den på Erikshjälpen för 50 kronor och jag har använt den hur många gånger helst och jag ångrar verkligen inte att jag köpte den! Så.... dagens tips är att handla kläder second hand! Jag handlar nästan aldrig nyproducerade kläder. Dels för att det är dåligt mot miljön, och så är det så opersonligt när alla går runt i exakt likadana kläder! Puss!

Badhuset

Publicerad 2012-09-13 20:48:44 i Allmänt

Jag tycker att den här bilden är så himla fin! Jag tog den när vi var i Jämtland i en gång. Det är ett badhus som är över 100 år gammalt! Det är så jäkla fint och får mig att tänka på mumin eller nån annan fin saga/whatever!
 
Puss! 

Nymobil.se

Publicerad 2012-09-13 20:23:15 i Allmänt

Nymobil.se har en himla massa coola mobilskal! 
Det här mobilskalet tycker jag är väldigt sött! De har väldigt många olika sorters mobilskal. Såg en väldigt cool med fotbollar på! Jag som inte ens tycker om fotboll, haha. Och så har de klassiska mobilskal med massa glitter och stenar på, och de är också väldigt fina! Priserna är inte sådär överdrivet dyra heller! Riktigt billigt och bra! :) Hade jag inte varit jättepank så hade jag beställt en himla massans skal därifrån på direkten! Så himla fint att kunna byta mellan skalen också!

Söker du efter jobb?

Publicerad 2012-09-13 19:21:24 i Allmänt

Just nu är jag arbetslös och gör ingenting på dagarna, så jag funderar ofta på det här med jobb. Mitt drömjobb skulle egentligen kunna vara vad som helst, så länge jag trivs på arbetsplatsen och med det jag gör. Jag skulle t.ex. tycka att det vore jättekul att jobba på café eller i en butik. En gång, när jag var typ 11 år gammal, så följde jag med min mamma till jobbet. Hon jobbade som receptionist då. Och det var så himla kul! Att klicka på knappar, svara i telefon och såna saker var så kul! Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna hitta ett sånt jobb i framtiden! Om du vill hitta ett jobb som du trivs med, så skulle jag rekommendera att gå in här! och titta runt litegrann! Vem vet? Kanske hittar du ditt drömjobb där! Jag går ofta in på metrojobb och tittar, och det är så mycket bättre än övriga hemsidor där man kan söka efter jobb.

Vem är jag?

Publicerad 2012-09-13 18:23:47 i Allmänt

Hej och välkomna till min nya blogg! Kanske borde presentera mig litegrann eller så, haha. Jag heter Ida och är askool. Jag kommer i den här bloggen att publicera tips och sånt! Typ, fina klänningar jag hittar eller bra filmer! Puss!

Lawless

Publicerad 2012-09-13 18:22:16 i Allmänt

 

Läs mer om Lawless! Jag tycker att den här filmen verkar hur bra som helst! Så om någon vill bjuda mig på bio eller så.... ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela